Der er nok ikke mange danskere, der ikke kunne tænke sig at få flere penge mellem hænderne. Desværre er det for de fleste ikke muligt at gå op til chefen og bede om mere i løn. De kan godt gøre det, men der kommer sjældent flere kroner ud af det møde.

Hvis du er en af dem, der godt kunne bruge nogle flere penge mellem hænderne her og nu, men du ikke har mulighed for at få det via dit almindelige arbejde, har vi her et par tips til, hvordan du kan boostet din konto via et par øvrige genveje.

Start en hobbyvirksomhed

Vores første tip er, at du kan starte en hobbyvirksomhed ved siden af dit almindelige arbejde. Det er især noget, der er populært i USA, hvor rigtig mange af de amerikanske borgere har en side hustle, som de kan tjene penge på ved siden af deres almindelige arbejde.

Det kan være, at du kan sy børnetøj og sælge det, sætte hjemmesider op for venner og bekendte, tage bryllupsbilleder eller hvad du nu ellers har af talenter, som du kan gøre brug af, når det gælder om at tjene nogle ekstra penge ved siden af dit almindelige arbejde.

Måske har du endda nogle kvalifikationer, som du har fået qua dit arbejde, som du kan bruge til at skabe en lille forretning ved siden af. Tjek gerne om det er lovligt i følge din kontrakt at gøre brug af dine evner til det, eller om du er underlagt en form for konkurrenceklausul, der forbyder det.

Sælg nogle af dine ejendele

Hvis du ikke lige har en idé til en virksomhed, kan du jo overveje at sælge nogle af dine mange ejendele. Det kan være, at du har en masse ting, der bare står og samler støv, og så kan du jo lige så godt komme af med dem.

Så er det bare med at få taget nogle gode billeder og smide det til salg på Facebook, DBA eller hvor det nu ellers er muligt at sælge brugte ting.

Lån penge

En anden hurtig genvej til at få nogle flere penge på kontoen, når det ikke er muligt at få forhandlet en bedre løn, er at låne penge. Der findes mange hurtige lån, som du kan gøre brug af, når der mangler penge på kontoen.

Lån nemt penge på nettet, hvis du gerne vil gøre det så enkelt og hurtigt som muligt få dig at få pengene udbetalt. Her bliver det ikke stillet nogle spørgsmål, og du kan få pengene sat ind på din konto allerede den samme dag, som du får din ansøgning godkendt.

Tag et ekstra job

Sidst, men ikke mindst, er der jo også den mulighed at få et ekstra job ved siden af dit nuværende. Det kan være, du kender nogen, der kender nogen, som har en åben deltidsstilling, du kan søge. Måske har du nogle timer fri i weekenden eller om aftenen, som du kan bruge på at gøre rent, servere, vaske op eller hvad det nu ellers kan være.

Det kan være hårdt at tage et ekstra job, så måske skal det bare være i en kort periode, så du kan få sparet op til det, du står og mangler her og nu.

Sådan kan du få flere penge når lønforhandlingerne halter

Sådan kan du få flere penge når lønforhandlingerne halter