For mange mennesker er det en mulighed at låne et lokale gennem sin virksomhed, hvis du eksempelvis skal holde en fest eller et større arrangement.

Derfor kan det også være en idé at undersøge, om det kan lade sig gøre gennem dit eget arbejde, hvis du arbejder et sted, hvor der er nogle lokaler, der ville være velegnet til den slags formål.

Det kan have visse fordele at leje lokaler på denne måde. Fordele, som vi kommer ind på herunder.

Fordele ved at låne et lokale til konfirmation via dit arbejde

For det første kan du jo være så heldig at få lov til at låne lokalerne gratis. På den måde kan du ende med at spare en stor udgift. Lokaler til konfirmation hænger ikke bare sådan på træerne, og der er ofte rift om dem, der er tilgængelige.

Tit bliver de billige booket hurtigt, og så kan du ende i en situation, hvor du skal betale mange penge for at have et lokale, som dit barn kan fejre konfirmation i.

Foruden at kunne spare lejen, så er der måske også lidt mere fleksibilitet omkring oppyntning, oprydning og så videre. Selvfølgelig skal der være pænt og ordentligt til mandag morden, men der er måske ikke et fast klokkeslæt, hvor du skal være ude af vagten, som der vil være det i et alment selskabslokale, du har lejet.

Sidst, men ikke mindst, så ved du i forvejen, hvor alle tingene er, da det er din arbejdsplads, hvor du er vant til at være. Du kender lokalerne ud og ind, og du kan derfor meget nemmere indrette lokalet godt, gøre klar og falde til ro i omgivelserne, når du skal gøre klar til festen.

Få hjælp til at pynte op

Hvis du gerne vil pynte så pænt op som muligt, kan det måske tage noget tid at gøre det alene. Derfor kan det være en god idé at få venner eller gæster til at hjælpe med at pynte op. Gør det eventuelt dagen før, hvis du har mulighed for det, så du ikke skal tænke på det på selve dagen.

Pynt kan være mange ting. Det kan være alt fra duge og servietter til blomster, lamper, billige pærer eller lys på bordene eller hvad det nu kan være.

Hvem skal lave maden?

Det er også vigtigt at finde ud af, hvem der skal stå for maden. Er det noget, du selv vil lave, og er der i så fald mulighed for at lave mad på arbejdspladsen, hvor festen skal holdes? Eller skal du have det bestilt udefra?

Maden er jo en stor del af festen, og det samme er drikkevarerne. Derfor er det vigtigt, at der er styr på begge dele, inden den stor dag oprinder.

Book et sjovt indslag

Til en konfirmation hører også en masse sjove indslag som taler og sange med mere. Derfor kan du jo også overveje, om du skal booke et sjovt indslag til dagen.

Et sjovt indslag kan være alt fra en komiker til en tryllekunstner, entertainer, sanger eller hvad det nu måtte være. Der er mange muligheder for at finde et godt underholdende indslag til sådan en dag, og hvis pengene er små, kan jo bare finde på et indslag selv, så det ikke kommer til at koste dig noget.

Kan du låne lokaler til konfirmation på dit arbejde?

Kan du låne lokaler til konfirmation på dit arbejde?