Drømmer du om at få lagt nyt gulv i et eller flere af dine rum derhjemme, er det måske ikke noget, der længere behøver at blive ved drømmen. Hvis du har en ferie inden længe, kan du nemlig udnytte dagene i den til at lægge dit nye gulv.

Er det bare en kortere ferie, er det jo ikke sikkert, at du alligevel har noget på plakaten, som du skal tage dig af i de dage. Og det behøver ikke at tage meget længere tid at lægge et nyt og flot gulv. Hvis du bare ved, hvad du laver, kan du gøre det på relativt kort tid.

Få venner eller bekendte til at hjælpe dig

Har du ikke helt styr på at lægge et gulv selv, men drømmer du om at kunne gøre det en dag, kan det være smart at spørge en ven eller en bekendt om at hjælpe dig. Det kan jo være, at du kender en, der har mange års erfaring med det, eller som bare har lagt sine egne gulve i flere omgange, og så kan vedkommende måske også hjælpe dig med dit.

Hvis det sker, kan det være sødt af dig at betale personen noget for det. De kommer til at bruge en del timer på dig og dit gulv, så det manglede da bare.

Ferier er perfekte til at få noget for hånden

Det kan være svært at skulle overskue sådanne større projekter i en travl og stresset hverdag. Derfor kan det være oplagt at bruge sin ferie på at få sådan noget klaret, så du ikke skal blive ved med at gå at udskyde det til næste uge igen og igen.

Er det bare et enkelt rum, du skal have lagt gulv i, kan du endda sagtens nå at gøre det i selv de korte ferier, vi har. Du kan også vælge at lave lidt at forarbejdet i fritiden inden, så du bare skal koncentrere dig om at lægge det nye gulv, når ferien kommer.

Måske er der stadig plads til en lille ferie

Er det midt i sommerferien, du har tænkt dig at lægge dit nye gulv, kan det endda være, at du stadig har plads til at tage på en lille ferie, når du har fået lagt gulvet færdigt.

Hvis du har et par ugers sommerferie, kan det være, at du bruger en eller to af dem på din bolig. Men så har du måske en uge eller to mere, som du så kan bruge på at rejse, så du kan få lidt af begge verdener ind i den samme ferie. Det er jo heller ikke dårligt at tage på en ferie i ny og næ.

Lån penge til at få lagt dit nye gulv

Har du ikke fundet pengene til at lægge dit nye gulv for, så kan du låne penge til at få lagt nyt gulv og måske endda låne penge til at lægge gulvvarme, hvis det er noget, du gerne vil have.

Har du aldrig haft et gulv med gulvvarme, kan du glæde dig til det, hvis du har planer om at få det lagt ind i samme tidsperiode. Det er så genialt, og du kommer virkelig til at blive glad for det, når du først har det i din bolig.

Brug din ferie på at lægge nyt gulv

Brug din ferie på at lægge nyt gulv