Er du sprunget ud i livet som freelancer, men har du svært ved at finde nye opgaver og nye kunder, er der heldigvis en masse du selv kan gøre. Der er mange måder at finde nye kunder på, og det handler bare om at prøve det forskellige af, så du kan finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og den branche, som du arbejder i. Her kommer vi med et par gode tips til, hvordan du kan skaffe flere kunder i din forretning og på den måde komme i gang med at tjene mange flere penge som freelancer.

Vær aktiv på de sociale medier – især LinkedIn

For det første kan det være en rigtig god idé at være meget åben omkring, hvad du laver, og hvad du kan. Så når du har lavet noget godt for en kunde, eller når du har færdiggjort et projekt, kan det være godt at dele det på de sociale medier. Det kan også være godt at gøre det til en vane bare at skrive meget om din branche, så du kan vise, at du er ekspert på et område, og så dit netværk ved, hvem de skal have fat i inden for din branche, når de mangler en til at lave et stykke arbejde. Og her kan LinkedIn være en rigtig god platform at være aktiv på.

Opret dig på de store platforme for freelancere

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at oprette en profil på de store platforme for freelancere. Det kan fx være Upwork eller Freelancer, hvor der findes tusindvis af andre freelancere, og hvor der er mange virksomheder, der søger hen for at finde freelancere til at udføre bestemte opgaver. Hvis du er god til at byde ind på opgaver disse steder, kan det hurtigt føre til meget arbejde.

Deltag i netværksarrangementer

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at deltage i sociale netværksarrangementer inden for din branche, så du kan vise dig selv frem og lære mange nye mennesker at kende. Det er aldrig til at vide, hvem der kan blive din næste kunde, så det er godt at lære så mange mennesker at kende inden for dit felt. Måske finder du også nogen, der kan hjælpe dig en dag, hvis du har brug for det.

Find de flotteste mørklægningsgardiner lige her.