Går du med drømmen om at komme til udlandet for at arbejde frivilligt, kan det sagtens lade sig gøre. Men det er vigtigt at tænke på, at det hurtigt kan komme til at koste dig en del penge at gøre det.

Du skal ofte selv betale rejsen

I langt de fleste tilfælde skal du nemlig selv betale hele rejsen, alt afhængig hvilken organisation du vælger at arbejde igennem.

Du kan være heldig at finde organisationer, hvor du eksempelvis får dine flybilletter betalt eller lignende. Men i mange tilfælde er det ud af egen lomme pengene skal komme, hvis du gerne vil til udlandet for at arbejde frivilligt.

Har du brug for penge for at få det til at ske, så lån penge her. Det er nemt og hurtigt.

Du er ikke garanteret kost og logi

Dernæst skal du også tage med i overvejelserne, at du ej heller er garanteret kost og logi, når du vil til udlandet for at arbejde frivilligt. Mange steder bliver du heldigvis tilbudt et sted at sove og noget at spise, hvis du arbejder der på fuld tid, men der er også mange steder, hvor du selv skal finde en lejlighed og stå for at købe og lave mad.

Derfor er det altid en god idé at læse op på alle disse detaljer, inden du bare kaster dig ud i at ansøge om et frivilligt arbejde i udlandet. Det kan hurtigt komme til at stå dig i mange tusinde kroner.

Mange gør det for eventyret

Dog er der heller ikke mange, der gør det med en økonomisk gevinst for øje. De fleste vælger at tage til udlandet for at arbejde frivilligt på grund af det eventyr, der venter derude. Så hvis det er et eventyr, du gerne vil på, er det den perfekte mulighed for dig.

Fordelen ved at vælge frivilligt arbejde frem for et almindeligt betalt arbejde er, at du har ofte langt flere valgmuligheder, når det kommer til valg af arbejde og destination.

Hvis du eksempelvis gerne vil arbejde med dyr, er det svært at finde et lønnet job inden for dette felt i udlandet, bare lige sådan. Så kan det være nemmere at gøre det, hvis du vælger at arbejde frivilligt.

Så meget koster det at arbejde frivilligt i udlandet

Så meget koster det at arbejde frivilligt i udlandet